Arrangemang under 2020

Myrkullens Hembygdsgård är öppet efter överenskommelse per tfn. 0493–104 01 eller 511 60

OBS! ÅRSMÖTET INSTÄLLT!! Vi återkommer med nytt datum!

Årsmöte på Åby Herrgård söndagen den 22 mars klockan 14.00.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar

Fanny Hansson från Samhällsbyggnadsenheten kommer och berättar om

Kommunens pågående samhällsbyggnadsprojekt i Gamleby

Detaljplanen för Katedern 11 – tillsammans med Rolf Johansson från Bostadsbolaget

Fördjupning av översiktsplanen för Gamleby

Kulturmiljöprogrammet mm

Vi bjuder på kaffe med dopp!
Alla hälsas välkomna!

KORUM OCH NATIONALDAGSFIRANDE ÄR INSTÄLLDA!!

Korum på Myrkullen den 21 maj klockan 10.00

Nationaldagsfirande i Unos Park den 6 juni klockan 18.00. Mer information kommer!

Håll utkik här på hemsidan och Facebook för att se om evenemangen ställs in i dessa tider.

Våffelfest i Himmelsrum den 28 juni klockan 14.00. Mer information om underhållning kommer. Blir det dåligt väder sitter vi inne.

Friluftsgudstjänst i Himmelsrum söndagen den 19 juli kl.11.00. Medverkan av Gamleby församling. Det serveras kaffe och ostkaka!

Hembygdens dag på Myrkullen i mitten av augusti – mer information kommer. Kaffe serveras.

Närmare upplysningar om programmet kommer att annonseras i Västerviks-Tidningen under Föreningar.