Arrangemang under 2019

Myrkullens Hembygdsgård är öppet efter överenskommelse per tfn. 0493–104 01 eller 511 60

Årsmöte på Åby Herrgård söndagen den 17 mars klockan 14.00. Sedvanliga förhandlingar, Ägarna till Holms varv, Pia och Björn Jurell talar om framtiden med varvet. Vi bjuder på kaffe med dopp.

Korum på Myrkullen den 30 maj klockan 10.00

Nationaldagsfirande i Unos Park den 6 juni klockan 18.00. Talare för kvällen är Maria Björkman från Byfiket och Gamleby Företagarförening. Det blir underhållning av Gamleby Dixie Orkester samt allsång med ledning av Ola Berg och Sören Pettersson. Varmt välkomna!

Våffelfest i Himmelsrum den 30 juni klockan 14.00. Underhållning av Katja Strandberg och Hilda Wirsèn. Blir det dåligt väder sitter vi inne.

Friluftsgudstjänst i Himmelsrum söndagen den 21 juli kl.11.00. Medverkan av Gamleby församling, talare är Mikael Alm och kantor Martin Danielsson. Det serveras kaffe och ostkaka!

Hembygdens dag på Myrkullen den 11 augusti klockan 14.00. Underhållning av Roger Mörk. Kaffe serveras.

Närmare upplysningar om programmet kommer att annonseras i Västerviks-Tidningen under Föreningar.